Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Kuchyňské náčiní » Kuchyňské nože » Srovnání cen KAI WASABI BLACK Yanagiba 21 cm

Kuchyňské nože

KAI WASABI BLACK Yanagiba 21 cm

Hodnocení: 1x
  • 4

Nová profesionální řada KAI WASABI BLACK, s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je velmi elegantní kvalitně zpracovaná a cenově dostupná řada pro ty co chtějí pracovat s tím nejlepším co je na trhu. U produktů firmy KAI se vám nestane, že platíte za image značky, ale za dokonalé ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace KAI WASABI BLACK Yanagiba 21 cm

Kategorie Kuchyňské nože
Výrobce KAI
Nejnižší cena 1 280 Kč

Středně dlouhý jednostranný plátkovací/vykošťovací tradiční japonský nůž. Vhodné na SUSHI. Pro zkušenější uživatele. Pouze pro praváky!!! Vhodný i pro profesionální použití. Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi. Nová profesionální řada WASABI BLACK, s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je velmi elegantní kvalitně zpracovaná a cenově dostupná » ... a dál?

Produkt KAI WASABI BLACK Yanagiba 21 cm

Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Vždycky máte na vybranou


Novinky z okolí


KAI 6761F

KAI 6761F

od 1 160 Kč

KAI 6711S

KAI 6711S

od 1 100 Kč

KAI 6723C

KAI 6723C

od 1 750 Kč

KAI 6721D

KAI 6721D

od 1 600 Kč

KAI MGV-0503

KAI MGV-0503

od 1 100 Kč

KAI 6715U

KAI 6715U

od 1 160 Kč

KAI WASABI BLACK Yanagiba 21 cm - parametry

Název produktu: KAI WASABI BLACK Yanagiba 21 cm
Výrobce: KAI
Minimální cena: 1 280 Kč
Maximální cena: 1 280 Kč
Ušetríte až: 0 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Nová profesionální řada KAI WASABI BLACK, s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je velmi elegantní kvalitně zpracovaná a cenově dostupná řada pro ty co chtějí pracovat s tím nejlepším co je na trhu. U produktů firmy KAI se vám nestane, že platíte za image značky, ale za dokonalé zpracování a maximální funkčnost. Dokud jejich nože nezkusíte, neuvěříte jaký je to rozdíl. Vroubkované nože na pečivo mají patentované ostří a jsou neuvěřitelně ostré. Čepel z japonské, vysoce uhlíkové oceli DAIDO1K6 s tvrdostí HRC 58+/-1. Středně dlouhý jednostranný plátkovací/vykošťovací tradiční japonský nůž. Vhodné na SUSHI. Pro zkušenější uživatele. Pouze pro praváky!!! Vhodný i pro profesionální použití.Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi.Nová profesionální řada WASABI BLACK, s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je velmi elegantní kvalitně zpraco


Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.