Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Kuchyňské náčiní » Ostatní kuchyňské náčiní » Srovnání cen KAI Shun Santoku Nůž na zeleninu 18 cm

Ostatní kuchyňské náčiní

KAI Shun Santoku Nůž na zeleninu 18 cm

Hodnocení: 1x
  • 4

- typ nože: Santoku nůž na zeleninu - délka ostří: 190 mm - délka rukojeti: 122 mm - tvrdost oceli: 61±1 HRC - materiál čepele: 32-vrstvá damascenská ocel s jádrem VG-MAX - materiál rukojeti: černé laminované dřevo Pakka - EAN: 4901601589528 - vyrobeno v Japonsku Japonský typ nože SANTOKU - tradiční univerzální nůž ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace KAI Shun Santoku Nůž na zeleninu 18 cm

Kategorie Ostatní kuchyňské náčiní
Výrobce KAI
Nejnižší cena 5 500 Kč

- typ nože: Santoku nůž na zeleninu - délka ostří: 180 mm - délka rukojeti: 120 mm - tvrdost oceli: 61±1 HRC - materiál čepele: 32-vrstvá damascenská ocel s jádrem VG-MAX - materiál rukojeti: ořechové dřevo - EAN: 4901601354607 - vyrobeno v Japonsku Japonský typ nože SANTOKU - tradiční univerzální nůž podobající se evropskému noži šéfkuchaře. Nůž SANTOKU můžete použít na ryby, maso i zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Nože řady SHUN PREMIER » ... a dál?

Produkt KAI Shun Santoku Nůž na zeleninu 18 cm

Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Vždycky máte na vybranou


KAI Shun Santoku Nůž na zeleninu 18 cm - parametry

Název produktu: KAI Shun Santoku Nůž na zeleninu 18 cm
Výrobce: KAI
Minimální cena: 5 500 Kč
Maximální cena: 6 500 Kč
Ušetríte až: 1 000 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

- typ nože: Santoku nůž na zeleninu - délka ostří: 190 mm - délka rukojeti: 122 mm - tvrdost oceli: 61±1 HRC - materiál čepele: 32-vrstvá damascenská ocel s jádrem VG-MAX - materiál rukojeti: černé laminované dřevo Pakka - EAN: 4901601589528 - vyrobeno v Japonsku Japonský typ nože SANTOKU - tradiční univerzální nůž podobající se evropskému noži šéfkuchaře. Nůž SANTOKU můžete použít na ryby, maso i zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. SHUN CLASSIC - Jedná se o celosvětově známou a nejvíce rozšířenou řadu japonských nožů KAI. Díky tomu v ní najdete největší nabídku velikostí a tvarů ostří. Je jich bezmála 30 typů. Čepele nožů SHUN jsou vyrobeny z nerezové 32-vrstvé damaškové oceli. Vnitřní vrstva je vyrobena z oceli VG-MAX. Tato ocel je vysoce odolná vůči korozi a velmi tvrdá 61±1 HRC (1,0% uhlíku, 1,5% kobaltu). Dá se prakticky říci, že nůž drží trvale ostrý. Každý nůž ze série SHUN je ručně leštěn. Elegantní vzhled této japonské klasiky je doladěn černou rukojetí vyrobené z laminovaného dřeva Pakka a zakončením ocelovou nerezovou záštitou. Každý nůž je balený v dárkové krabičce. Každý nůž SHUN je umělecký kus. VIDEO - použití nože SANTOKU:


Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.