Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Kuchyňské náčiní » Kuchyňské nože » Srovnání cen KAI MGR-210Y

Kuchyňské nože

KAI MGR-210Y

Hodnocení: 1x
  • 4

Nůž Yanagiba, jednostranně broušený, délka ostří 21cm Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi. SEKI MAGOROKU REDWOOD - špičkové japonské kuchyňské nože z vysoce uhlíkové, nerezové, kované ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace KAI MGR-210Y

Kategorie Kuchyňské nože
Výrobce KAI
Nejnižší cena 1 850 Kč

Nůž Yanagiba, jednostranně broušený, délka ostří 21cm Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi. SEKI MAGOROKU REDWOOD - špičkové japonské kuchyňské nože z vysoce uhlíkové, nerezové, kované oceli. Ostří zaručující velkou ostrost a přesnost použití. Tvrdost oceli je 58 HRC (chemické složení oceli: C-0.75, Cr-13.50, S-0.02, P-0.03, Mo-0.20, V-0.20). Rukojeť je vyrobena ze dřeva » ... a dál?

Produkt KAI MGR-210Y

Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Vždycky máte na vybranou


Lamart LT2045

Lamart LT2045

od 248 Kč

Fiskars 978304

Fiskars 978304

od 234 Kč

Lamart LT2042

Lamart LT2042

od 168 Kč

Lamart LT2057

Lamart LT2057

od 884 Kč

Fiskars 120740

Fiskars 120740

od 234 Kč

Lamart LT2004

Lamart LT2004

od 393 Kč

Novinky z okolí


KAI 6761F

KAI 6761F

od 1 160 Kč

KAI 6723C

KAI 6723C

od 1 750 Kč

KAI MGV-0501

KAI MGV-0501

od 2 550 Kč

KAI MGV-0501

KAI MGV-0501

od 2 550 Kč

KAI 6721D

KAI 6721D

od 1 600 Kč

KAI MGR-165N

KAI MGR-165N

od 2 090 Kč

KAI MGR-210Y - parametry

Název produktu: KAI MGR-210Y
Výrobce: KAI
Minimální cena: 1 850 Kč
Maximální cena: 1 850 Kč
Ušetríte až: 0 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Nůž Yanagiba, jednostranně broušený, délka ostří 21cm Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi. SEKI MAGOROKU REDWOOD - špičkové japonské kuchyňské nože z vysoce uhlíkové, nerezové, kované oceli. Ostří zaručující velkou ostrost a přesnost použití. Tvrdost oceli je 58 HRC (chemické složení oceli: C-0.75, Cr-13.50, S-0.02, P-0.03, Mo-0.20, V-0.20). Rukojeť je vyrobena ze dřeva Sekvoje vždyzelené obsahující vysoký podíl oleje. Tím je zaručena trvanlivost rukojeti. VIDEO - použití nože YANAGIBA:


Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.