Josef Bittermann: Velký český kuchařský lexikon
Velký český kuchařský lexikon - Josef Bittermann
Velký český kuchařský lexikon - Josef Bittermann
Velký český kuchařský lexikon - Josef Bittermann
Velký český kuchařský lexikon - Josef Bittermann
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Velký český kuchařský lexikon - Josef Bittermann
Velký český kuchařský lexikon - Josef Bittermann
Velký český kuchařský lexikon - Josef Bittermann
Velký český kuchařský lexikon - Josef Bittermann
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Publikace: VELKÝ ČESKÝ KUCHAŘSKÝ LEXIKON - Josef Bittermann. ¦Kniha knih českých kuchařů, aristokratů a snobů - více než 5000 receptů aristokracie, bohatých měšťanů, slavných šéfkuchařů velkých hotelů a proslulých restaurací, úspěšných umělců a v neposlední řadě i snobů a zbohatlíků. ¦Výběr pokrmů, od předkrmů a polévek až k moučníkům, se zaměřuje na francouzskou hauté cuisine, jak se ustálila před Velkou válkou, mj a jak se tříbila a doplňovala ve dvacátých a třicátých letech 20. století. V knize však jsou zahrnuty recepty pokrmů německých, rakouských, italských, anglických, ruských, polských, španělských, ukrajinských, tureckých, srbských, skandinávských, českých a dalších národů. ¦Nečekaný dar nebo náhodný, rozmarný nákup bažanta, husích jater, srnčí kýty, candáta nebo jiné ryby či artyčoků nebo chřestu lze konzultovat s Velkým českým kuchařským lexikonem, vybrat si z desítek a mnohdy i stovek způsobů, jak je nejen chutně, ale i vkusně připravit a uspokojit tak nejen vlastní gourmetské sklony, ale i oslnit ty, na nichž nám záleží. Publikace: VELKÝ ČESKÝ KUCHAŘSKÝ LEXIKON - Josef Bittermann. Nové vydání monumentálního díla, které vyšlo poprvé v roce 1939 a jehož autorem je legendární šéfkuchař Grandhotelu Steiner. Kniha knih českých kuchařů, aristokratů a snobů - více než 5000 receptů aristokracie, bohatých měšťanů, slavných šéfkuchařů velkých hotelů a proslulých restaurací, úspěšných umělců a v neposlední řadě i snobů a zbohatlíků. Výběr pokrmů, od předkrmů a polévek až k moučníkům, se zaměřuje na francouzskou hauté cuisine, jak se ustálila před Velkou válkou, mj a jak se tříbila a doplňovala ve dvacátých a třicátých letech 20. století. V knize však jsou zahrnuty recepty pokrmů německých, rakouských, italských, anglických, ruských, polských, španělských, ukrajinských, tureckých, srbských, skandinávských, českých a dalších národů. Uživatelsky upraveno a rozšířeno podnětným vysvětlujícím aparátem. Redigoval, úvodním slovem a patřičnými vysvětlivkami vybavili Viktor Faktor a Jiří Sádlo.