Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Knihy naučná literatura » Srovnání cen Josef Bittermann: Velký český kuchařský lexikon

Knihy naučná literatura

Josef Bittermann: Velký český kuchařský lexikon

Hodnocení: 1x
  • 4

Publikace: VELKÝ ČESKÝ KUCHAŘSKÝ LEXIKON - Josef Bittermann. ¦Kniha knih českých kuchařů, aristokratů a snobů - více než 5000 receptů aristokracie, bohatých měšťanů, slavných šéfkuchařů velkých hotelů a proslulých restaurací, úspěšných umělců a v neposlední řadě i snobů a zbohatlíků. ¦Výběr pokrmů, od předkrmů a ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.87703
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Josef Bittermann: Velký český kuchařský lexikon koupíte i tady

Specifikace Josef Bittermann: Velký český kuchařský lexikon

Kategorie Knihy naučná literatura
Nejnižší cena 692 Kč

Velký český kuchařský lexikon získal I. cenu v soutěži Kuchařská kniha roku 2013 v kategorii Nejlepší kniha pro profesionály! ... a dál?

Produkt Josef Bittermann: Velký český kuchařský lexikon

Josef Bittermann: Velký český kuchařský lexikon - parametry

Název produktu: Josef Bittermann: Velký český kuchařský lexikon
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 692 Kč
Maximální cena: 948 Kč
Ušetríte až: 256 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Publikace: VELKÝ ČESKÝ KUCHAŘSKÝ LEXIKON - Josef Bittermann. ¦Kniha knih českých kuchařů, aristokratů a snobů - více než 5000

receptů aristokracie, bohatých měšťanů, slavných šéfkuchařů velkých

hotelů a proslulých restaurací, úspěšných umělců a v neposlední

řadě i snobů a zbohatlíků. ¦Výběr pokrmů, od předkrmů a polévek až

k moučníkům, se zaměřuje na francouzskou hauté cuisine, jak se

ustálila před Velkou válkou, mj a jak se tříbila a doplňovala ve

dvacátých a třicátých letech 20. století. V knize však jsou

zahrnuty recepty pokrmů německých, rakouských, italských,

anglických, ruských, polských, španělských, ukrajinských,

tureckých, srbských, skandinávských, českých a dalších národů.

¦Nečekaný dar nebo náhodný, rozmarný nákup bažanta, husích jater,

srnčí kýty, candáta nebo jiné ryby či artyčoků nebo chřestu lze

konzultovat s Velkým českým kuchařským lexikonem, vybrat si z

desítek a mnohdy i stovek způsobů, jak je nejen chutně, ale i

vkusně připravit a uspokojit tak nejen vlastní gourmetské sklony,

ale i oslnit ty, na nichž nám záleží. Publikace: VELKÝ ČESKÝ KUCHAŘSKÝ LEXIKON - Josef Bittermann. Nové vydání monumentálního díla, které vyšlo poprvé v roce 1939 a

jehož autorem je legendární šéfkuchař Grandhotelu Steiner. Kniha

knih českých kuchařů, aristokratů a snobů - více než 5000 receptů

aristokracie, bohatých měšťanů, slavných šéfkuchařů velkých hotelů

a proslulých restaurací, úspěšných umělců a v neposlední řadě i

snobů a zbohatlíků.

Výběr pokrmů, od předkrmů a polévek až k moučníkům, se zaměřuje na

francouzskou hauté cuisine, jak se ustálila před Velkou válkou, mj

a jak se tříbila a doplňovala ve dvacátých a třicátých letech 20.

století. V knize však jsou zahrnuty recepty pokrmů německých,

rakouských, italských, anglických, ruských, polských, španělských,

ukrajinských, tureckých, srbských, skandinávských, českých a

dalších národů.

Uživatelsky upraveno a rozšířeno podnětným vysvětlujícím aparátem.

Redigoval, úvodním slovem a patřičnými vysvětlivkami vybavili

Viktor Faktor a Jiří Sádlo.


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.