Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Kuchařky » Srovnání cen Jiří Štift: Šéfkuchařův rok - jaro, léto, podzim, zima

Kuchařky

Jiří Štift: Šéfkuchařův rok - jaro, léto, podzim, zima

Hodnocení: 1x
  • 4

Autor : Jiří Šlift, Čtvero ročních období v kuchyni Jiřího Štifta Hotel InterContinental, luxusní parník Queen Elizabeth II., hotel Alcron, vídeňská restaurace Le Siecle, Sea Grill v bruselském SAS Radisson hotelu, executive chef v Mandarin Oriental – to je jen krátký výčet kuchyní, kde vařil. S rybami a mořskými ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Jiří Štift: Šéfkuchařův rok - jaro, léto, podzim, zima koupíte i tady

Specifikace Jiří Štift: Šéfkuchařův rok - jaro, léto, podzim, zima

Kategorie Kuchařky
Nejnižší cena 149 Kč

Žák šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha Jiří Štift vařil v InterContinentalu, na luxusním parníku Queen Elizabeth II., v Alcronu i v hotelu Mandarin Oriental. S rybami dokáže dělat kouzla. Inspiraci hledá v české kuchyni 30. let minulého století a rozvíjí moderní trendy gastronomie. Nabízí k domácímu vaření pokrmy připravené ze sezonních ingrediencí, jako je hrášková polévka s mascarpone, mořský jazyk s ragú z jarní zeleniny, kuře pečené na zelenině s novými bramborami a rozmarýnem, tříbarevný salát insalata tricolore, » ... a dál?

Produkt Jiří Štift: Šéfkuchařův rok - jaro, léto, podzim, zima

Jiří Štift: Šéfkuchařův rok - jaro, léto, podzim, zima - parametry

Název produktu: Jiří Štift: Šéfkuchařův rok - jaro, léto, podzim, zima
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 149 Kč
Maximální cena: 340 Kč
Ušetríte až: 191 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Autor : Jiří Šlift, Čtvero ročních období v kuchyni Jiřího Štifta Hotel InterContinental, luxusní parník Queen Elizabeth II., hotel Alcron, vídeňská restaurace Le Siecle, Sea Grill v bruselském SAS Radisson hotelu, executive chef v Mandarin Oriental – to je jen krátký výčet kuchyní, kde vařil. S rybami a mořskými plody dokáže dělat kouzla. Nechává se inspirovat zlatou dobou české kuchyně 30. let minulého století a rozvíjí moderní trendy naší gastronomie. Rád promluví s hosty, poradí a osobně přijme objednávku. Hrášková polévka s mascarpone, mořský jazyk s ragú z jarní zeleniny, kuře pečené na zelenině s novými bramborami a rozmarýnem, tříbarevný salát „insalata tricolore“, šafránová paella, fíkovo-borůvkové clafoutis, na grilu uzený skotský losos se salátem caesar, králičí játra, ledvinky a hřbet s omáčkou z dijonské hořčice, pečená kachna s bílým zelím a chlupatým knedlíkem, domácí ravioli plněné ricottou a hříbky, taštičky plněné povidly s cukrem a vlašskými ořechy, kuře s celerovou omáčkou a knedlíčky, kokosové a ořechové bonbony, hovězí tartar s kapary a bylinkovým salátem...

Druh sortimentu : Kniha, Šéfkuchařův rok, Jazyk : Čeština, Počet stran : 160 Šéfkuchařův rok - jaro, léto, podzim, zima - Jiří Štift. Žák šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha Jiří Štift vařil v InterContinentalu, na luxusním parníku Queen Elizabeth II., v Alcronu i v hotelu Mandarin Oriental. S rybami dokáže dělat kouzla. Inspiraci hledá v české kuchyni 30. let minulého století a rozvíjí moderní trendy gastronomie. Nabízí k domácímu vaření pokrmy připravené ze sezonních ingrediencí, jako je hrášková polévka s mascarpone, mořský jazyk s ragú z jarní zeleniny, kuře pečené na zelenině s novými bramborami a rozmarýnem, tříbarevný salát „insalata tricolore“, šafránová paella... Šéfkuchařův rok - jaro, léto, podzim, zima - Jiří Štift od nakladatelství EUROMEDIA GROUP, k.s. v kategorii Knihy | | | za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.