Eric Treuille, Jeni Wright: Škola kuchařských technik
Nejprodávanější knihy
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Škola kuchařských technik - přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem - Wright Jeni, Treuille Eric . Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny. Škola kuchařských technik - přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem - Wright Jeni, Treuille Eric od nakladatelství EUROMEDIA GROUP, k.s. v kategorii | za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz