Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Srovnání cen Jaroslav Vašák: Zavařujeme ovoce a zeleninu

Knihy

Jaroslav Vašák: Zavařujeme ovoce a zeleninu

Hodnocení: 1x
  • 3.5

Autor : Jaroslav Vašák, Zavařujeme ovoce a zeleninu je užitečným rádcem jak nejlépe využít vaši úrodu. Kniha Zavařujeme ovoce a zeleninu obsahuje správné postupy k zachování všech vitamínů a minerálů. Poradí vám jak nejlépe sušit, zamrazovat, sterilizovat ovoce, zeleninu a houby. Kniha vám předá více než čtyři sta ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Jaroslav Vašák: Zavařujeme ovoce a zeleninu koupíte i tady

Specifikace Jaroslav Vašák: Zavařujeme ovoce a zeleninu

Kategorie Knihy
Nejnižší cena 44 Kč

Jak nejlépe využít úrodu Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub Více naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetiky Způsoby konzervace masa a hotových jídel ... a dál?

Produkt Jaroslav Vašák: Zavařujeme ovoce a zeleninu

Jaroslav Vašák: Zavařujeme ovoce a zeleninu - parametry

Název produktu: Jaroslav Vašák: Zavařujeme ovoce a zeleninu
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 44 Kč
Maximální cena: 80 Kč
Ušetríte až: 36 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 3.5 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 3.5
Podrobný popis:

Autor : Jaroslav Vašák, Zavařujeme ovoce a zeleninu je užitečným rádcem jak nejlépe využít vaši úrodu. Kniha Zavařujeme ovoce a zeleninu obsahuje správné postupy k zachování všech vitamínů a minerálů. Poradí vám jak nejlépe sušit, zamrazovat, sterilizovat ovoce, zeleninu a houby. Kniha vám předá více než čtyři sta návodů i pro diabetiky. Dozvíte se také jakými způsoby konzervovat maso i hotová jídla. Druh sortimentu : Kniha, Zavařujeme ovoce a zeleninu, Jazyk : Čeština, Počet stran : 166 Zavařujeme ovoce a zeleninu - Jaroslav Vašák. Jak nejlépe využít úroduSprávné postupy k uchování vitaminů a minerálních látekSušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hubVíce naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetikyZpůsoby konzervace masa a hotových jídel Zavařujeme ovoce a zeleninu - Jaroslav Vašák od nakladatelství v kategorii za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz Jak nejlépe využít úroduSprávné postupy k uchování vitaminů a minerálních látekSušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hubVíce naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetikyZpůsoby konzervace masa a hotových jídelAutor: Jaroslav VašákRok vydání­: 2009Vazba: Brožovaná bez přebalu leskláISBN: 978-80-7360-852-1Počet stran: 166Rozměry: 220,0 x 150,0 x 8,0


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.