Jaroslav Vašák: Zavařujeme ovoce a zeleninu
Nejprodávanější knihy
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Autor : Jaroslav Vašák, Zavařujeme ovoce a zeleninu je užitečným rádcem jak nejlépe využít vaši úrodu. Kniha Zavařujeme ovoce a zeleninu obsahuje správné postupy k zachování všech vitamínů a minerálů. Poradí vám jak nejlépe sušit, zamrazovat, sterilizovat ovoce, zeleninu a houby. Kniha vám předá více než čtyři sta návodů i pro diabetiky. Dozvíte se také jakými způsoby konzervovat maso i hotová jídla. Druh sortimentu : Kniha, Zavařujeme ovoce a zeleninu, Jazyk : Čeština, Počet stran : 166 Zavařujeme ovoce a zeleninu - Jaroslav Vašák. Jak nejlépe využít úroduSprávné postupy k uchování vitaminů a minerálních látekSušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hubVíce naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetikyZpůsoby konzervace masa a hotových jídel Zavařujeme ovoce a zeleninu - Jaroslav Vašák od nakladatelství v kategorii za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz
- Jak nejlépe využít úrodu
- Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek
- Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub
- Více naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetiky
- Způsoby konzervace masa a hotových jídelAutor: Jaroslav VašákRok vydání: 2009Vazba: Brožovaná bez přebalu leskláISBN: 978-80-7360-852-1Počet stran: 166Rozměry: 220,0 x 150,0 x 8,0