Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Knihy naučná literatura » Srovnání cen Jaroslav Vašák: Krajové speciality: Krkonošská a podkrkonošská kuchyně

Knihy naučná literatura

Jaroslav Vašák: Krajové speciality: Krkonošská a podkrkonošská kuchyně

Hodnocení: 1x
  • 4

Publikace: Kraj. spec.: Krkonošská a podkrk.kuchyně - Jaroslav Vašák. Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.82308
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace Jaroslav Vašák: Krajové speciality: Krkonošská a podkrkonošská kuchyně

Kategorie Knihy naučná literatura
Nejnižší cena 218 Kč

Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte se do krkonošského gastronomického slovníčku. Historický úvod vás nenechá na pochybách, že je co nového z naší kultury poznávat. ... a dál?

Produkt Jaroslav Vašák: Krajové speciality: Krkonošská a podkrkonošská kuchyně

Jaroslav Vašák: Krajové speciality: Krkonošská a podkrkonošská kuchyně - parametry

Název produktu: Jaroslav Vašák: Krajové speciality: Krkonošská a podkrkonošská kuchyně
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 218 Kč
Maximální cena: 229 Kč
Ušetríte až: 11 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Publikace: Kraj. spec.: Krkonošská a podkrk.kuchyně - Jaroslav Vašák. Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale

Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch

zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý

receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z

brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte

se do krkonošského gastronomického slovníčku. Historický úvod vás

nenechá na pochybách, že je co nového z naší kultury poznávat. Publikace: Kraj. spec.: Krkonošská a podkrk.kuchyně - Jaroslav Vašák. Už začátkem 19. století byly první horské boudy, sloužící dosud pastevnímu hospodářství, upravovány pro potřeby návštěvníků. Výstavba prvních ubytoven a hotelů už na sebe nedala dlouho čekat. Do hor vstoupili turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně...


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.