Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Knihy naučná literatura » Srovnání cen Jaroslav Vašák: Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

Knihy naučná literatura

Jaroslav Vašák: Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

Hodnocení: 1x
  • 4

Autor : Jaroslav Vašák, Jaroslav Vašák (nar. 1947) přináší první díl z celkem pětidílného seriálu kulinářských zajímavostí. Kniha je určena jak pro nejširší veřejnost, tak i pro milovníky gastronomické historie dávné i nedávné. Příznivci zajímavých a méně známých receptů se zde dozví, jaká jídla se připravovala dříve ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace Jaroslav Vašák: Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

Kategorie Knihy naučná literatura
Nejnižší cena 69 Kč

Autor : Jaroslav Vašák, Jaroslav Vašák (nar. 1947) přináší první díl z celkem pětidílného seriálu kulinářských zajímavostí. Kniha je určena jak pro nejširší veřejnost, tak i pro milovníky gastronomické historie dávné i nedávné. Příznivci zajímavých a méně známých receptů se zde dozví, jaká jídla se připravovala dříve a jak se onen pokrm připravuje v moderní úpravě dnes. Kniha je doplněna o slovníček historických kulinářských výrazů. Jaroslav Vašák je od roku 1986 Mistr kuchař, tento titul mu udělilo » ... a dál?

Produkt Jaroslav Vašák: Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

Jaroslav Vašák: Jak se vařívalo kdysi a jak dnes - parametry

Název produktu: Jaroslav Vašák: Jak se vařívalo kdysi a jak dnes
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 69 Kč
Maximální cena: 69 Kč
Ušetríte až: 0 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Autor : Jaroslav Vašák, Jaroslav Vašák (nar. 1947) přináší první díl z celkem pětidílného seriálu kulinářských zajímavostí. Kniha je určena jak pro nejširší veřejnost, tak i pro milovníky gastronomické historie dávné i nedávné. Příznivci zajímavých a méně známých receptů se zde dozví, jaká jídla se připravovala dříve a jak se onen pokrm připravuje v moderní úpravě dnes. Kniha je doplněna o slovníček historických kulinářských výrazů. Jaroslav Vašák je od roku 1986 Mistr kuchař, tento titul mu udělilo Ministerstvo obchodu ČR. Publikuje víc jak 25 let a vyšlo mu už více než 100 kuchařských knih a kalendářů. Jeho knihy jsou však hodnotné i literárně a překypují zajímavostmi a osobitými nápady, jež se zdají naprosto nevyčerpatelné. Druh sortimentu : eKniha, Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, Jazyk : Čeština, Počet stran : 260


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.