Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Učebnice/Odborná literatura » Srovnání cen Jaroslav Runštuk, Kolektiv: Receptury teplých pokrmů + CD - 6. vydání

Učebnice/Odborná literatura

Jaroslav Runštuk, Kolektiv: Receptury teplých pokrmů + CD - 6. vydání

Hodnocení: 47x
  • 3.7234

Aktuální 7. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů + CD" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu "NOVÉ ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace Jaroslav Runštuk, Kolektiv: Receptury teplých pokrmů + CD - 6. vydání

Kategorie Učebnice/Odborná literatura
Nejnižší cena 350 Kč

Aktuální 7. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů + CD" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", které odrážejí aktuální moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat » ... a dál?

Produkt Jaroslav Runštuk, Kolektiv: Receptury teplých pokrmů + CD - 6. vydání

Jaroslav Runštuk, Kolektiv: Receptury teplých pokrmů + CD - 6. vydání - parametry

Název produktu: Jaroslav Runštuk, Kolektiv: Receptury teplých pokrmů + CD - 6. vydání
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 350 Kč
Maximální cena: 580 Kč
Ušetríte až: 230 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 3.72 bodů z 5
Počet hodnocení: 47 x
Hodnocení:
  • 3.7234
Podrobný popis:

Aktuální 7. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů + CD" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", které odrážejí aktuální moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Nově jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů. Publikace je opět doplněna CD ROMem, na kterém naleznete řadu potřebných a užitečných informací určených nejen zkušeným kuchařům, ale i žákům a studentům gastronomických oborů. V této verzi naleznete řadu novinek a rozšíření původních rubrik. Novinkou je software "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče. Rubrika přílohy, hygiena je rozšířena o informace o ALERGENECH a o část MODERNÍ TECHNOLOGICKÁ ZAŘÍZENÍ. Rovněž rubrika rozbory mas byla rozšířena, a to o dělení jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího. K rozšíření došlo i v rubrice receptury v moderní úpravě, kde naleznete již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací. Již tradiční součástí CD ROMu je rubrika, která obsahuje překlady názvů pokrmů do angličtiny, němčiny, polštiny a ruštiny. Překlady je možno využít pro sestavování jídelních lístků v jazykových mutacích s možností exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je možno provádět podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Restauračním provozům tato novinka umožní tvorbu jídelních lístků pro zahraniční návštěvníky a studentům hotelových škol pak může být vhodnou pomůckou při výuce cizích jazyků. Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i přiložený CD ROM bude Vašim pomocníkem a přispěje k hlavnímu cíly, kterým je spokojenost strávníka. 200 x 290 mm, 584 stran, pevná vazba Receptury teplých pokrmů - Jaroslav a kolektiv Runštuk . Nově vydaný soubor, již na 600 stranách, představuje tradiční české pokrmy i receptury zahraničních kuchyní, který je doplněn o další moderní receptury, včetně receptury na přípravu Tatarského bifteku. Receptury teplých pokrmů - Jaroslav a kolektiv Runštuk od nakladatelství R Plus v kategorii | za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz Receptury teplých pokrmů 2012 + CD-ROMJaroslav Runštuk a kolektiv.Nové vydání základních předpisů pro vaření která nesmí chybět žádné profesionální kuchyni a která slouží jako povinná učebnice a pomůcka při výuce kuchařů.


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.