Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Učebnice/Odborná literatura » Srovnání cen Jaromír Beránek: Moderní řízení hotelového provozu

Učebnice/Odborná literatura

Jaromír Beránek: Moderní řízení hotelového provozu

Hodnocení: 1x
  • 4

Kniha Moderní řízení hotelového provozu nabízí ucelený pohled na hotelový management 21. století. V úvodu přináší náhled do historie hotelnictví a vymezuje základní pojmy, poté se věnuje jednotlivým funkcím managementu (plánování, organizování, personalistika, vedení lidí a kontrolování). Představuje organizační ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.82285

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Jaromír Beránek: Moderní řízení hotelového provozu koupíte i tady

Specifikace Jaromír Beránek: Moderní řízení hotelového provozu

Kategorie Učebnice/Odborná literatura
Nejnižší cena 277 Kč

Přepracované vydání úspěšného titulu, který opakovaně vychází od roku 1996 zachycuje ohromný rozvoj, kterým hotelnictví v České republice prošlo a přináší aktuální novinky důležité pro tento obor. Nová učebnice je určena středním hotelovým a vyšším odborným školám, zároveň je aktreditačním spise Vysoké školy hotelové v Praze a studentům přináší kompletní znalosti z klíčových oblastí hotelnictví - hotelového managementu, organizace, ubytování a stravování, technického zajištění, obchodně-ekonomické informace a » ... a dál?

Produkt Jaromír Beránek: Moderní řízení hotelového provozu

Jaromír Beránek: Moderní řízení hotelového provozu - parametry

Název produktu: Jaromír Beránek: Moderní řízení hotelového provozu
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 277 Kč
Maximální cena: 329 Kč
Ušetríte až: 52 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Kniha Moderní řízení hotelového provozu nabízí ucelený pohled na hotelový management 21. století. V úvodu přináší náhled do historie hotelnictví a vymezuje základní pojmy, poté se věnuje jednotlivým funkcím managementu (plánování, organizování, personalistika, vedení lidí a kontrolování). Představuje organizační strukturu různých typů hotelů a zabývá se jednotlivými úseky a náplní práce jejich pracovníků. V rámci ubytovacího úseku je řešen front office i housekeeping, stravovací úsek charakterizuje jak skladovací, výrobní a odbytovou část, tak nové trendy v gastronomii. Nechybí ani seznámení s technickým úsekem hotelu a informace o obchodně-ekonomickém úseku, kde je pozornost věnována např. kalkulaci a stanovení cen v hotelu. Značná část publikace se zaobírá specifikami hotelového marketingu, zejména marketingového mixu. Dále jsou představeny moderní formy řízení hotelu (franchising, outsourcing, green management aj.) či přínosy nových technologií v hotelnictví. Publikace rovněž přibližuje problematiku krizového managementu a v neposlední řadě také objasňuje význam kvality pro hotelnictví. Moderní řízení hotelového provozu - Jaromír Beránek, kolektiv autorů. Přepracované vydání úspěšného titulu, který opakovaně vychází od roku 1996 zachycuje ohromný rozvoj, kterým hotelnictví v České republice prošlo a přináší aktuální novinky důležité pro tento obor. Nová učebnice je určena středním hotelovým a vyšším odborným školám, zároveň je aktreditačním spise Vysoké školy hotelové v Praze a studentům přináší kompletní znalosti z klíčových oblastí hotelnictví - hotelového managementu, organizace, ubytování a stravování, technického zajištění, obchodně-ekonomické informace a zejména marketingový mix. Zásadní jsou informace o moderním řízení hotelu, hodnocení kvality, krozovém mamgementu i legislativě. Moderní řízení hotelového provozu - Jaromír Beránek, kolektiv autorů od nakladatelství Mag Consulting v kategorii | Management, Marketing | Management za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.