Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Učebnice/Odborná literatura » Srovnání cen INFORMATORIUM Cukrářská výroba I

Učebnice/Odborná literatura

INFORMATORIUM Cukrářská výroba I

Hodnocení: 1x
  • 4

Autor: Schoen David E.; Autor této pozoruhodné studie objasňuje význam duševních obrazů větrných smrští, bouří, tornád, sopečných výbuchů a zemětřesení, přílivových vln, záplav a sesuvů půdy, ale především hurikánů - ... Pro 1 ročník UO Cukrář Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace INFORMATORIUM Cukrářská výroba I

Kategorie Učebnice/Odborná literatura
Nejnižší cena 176 Kč

Karel BláhaPro 1 ročník UO CukrářINFORMATORIUM 2006Kniha, čeština, 160 stran ... a dál?

Produkt INFORMATORIUM Cukrářská výroba I

INFORMATORIUM Cukrářská výroba I - parametry

Název produktu: INFORMATORIUM Cukrářská výroba I
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 176 Kč
Maximální cena: 205 Kč
Ušetríte až: 29 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Autor: Schoen David E.; Autor této pozoruhodné studie objasňuje význam duševních obrazů větrných smrští, bouří, tornád, sopečných výbuchů a zemětřesení, přílivových vln, záplav a sesuvů půdy, ale především hurikánů - ... Pro 1 ročník UO Cukrář

Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy. kniha, Cukrářská výroba I, Pro 1 ročník UO Cukrář, Karel Bláha, INFORMATORIUM Karel BláhaPro 1 ročník UO CukrářINFORMATORIUM 2006Kniha, čeština, 160 stran


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.