INFORMATORIUM Cukrářská výroba I
INFORMATORIUM Cukrářská výroba I

INFORMATORIUM Cukrářská výroba I

Autor: Schoen David E.; Autor této pozoruhodné studie objasňuje význam duševních obrazů větrných smrští, bouří, tornád, sopečných výbuchů a zemětřesení, přílivových vln, záplav a sesuvů půdy, ale především hurikánů - ... Pro 1 ročník UO Cukrář Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy. kniha, Cukrářská výroba I, Pro 1 ročník UO Cukrář, Karel…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: INFORMATORIUM Cukrářská výroba I
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Autor: Schoen David E.; Autor této pozoruhodné studie objasňuje význam duševních obrazů větrných smrští, bouří, tornád, sopečných výbuchů a zemětřesení, přílivových vln, záplav a sesuvů půdy, ale především hurikánů - ... Pro 1 ročník UO Cukrář Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy. kniha, Cukrářská výroba I, Pro 1 ročník UO Cukrář, Karel Bláha, INFORMATORIUM Karel BláhaPro 1 ročník UO CukrářINFORMATORIUM 2006Kniha, čeština, 160 stran

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.