Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Knihy naučná literatura » Srovnání cen Hildegard von Bingen: Receptář pokrmů ze špaldy

Knihy naučná literatura

Hildegard von Bingen: Receptář pokrmů ze špaldy

Hodnocení: 1x
  • 4

Špalda je to nejlepší obilí - je výživná, plná síly a stravitelnější než všechny ostatní zrniny. Tomu, kdo ji požívá, poskytne zdatné tělo a tvoří dobrou krev. Duši pak lidskou obveseluje a plní jarostí." Takto o nejstarší evropské obilnině hovoří legendární léčitelka a vizionářka z 12. století, abatyše ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.82273

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Hildegard von Bingen: Receptář pokrmů ze špaldy koupíte i tady

Specifikace Hildegard von Bingen: Receptář pokrmů ze špaldy

Kategorie Knihy naučná literatura
Nejnižší cena 178 Kč

Přes 200 receptů a nápadů okolo špaldy, této ideální základní potraviny jak pro zdravé tak i pro nemocné, ukazuje její mnohostrannost: polévky, masitá jídla, vegetariánské pokrmy, saláty, omáčky a moučníky. Všechna recepty jsou vyzkoušeny a jejich příprava je snadná. Špalda je to nejlepší obilí – je výživná, plná síly a stravitelnější než všechny ostatní zrniny. Tomu, kdo ji požívá, poskytne zdatné tělo a tvoří dobrou krev. Duši pak lidskou obveseluje a plní jarostí.“ Takto o nejstarší evropské obilnině hovoří » ... a dál?

Produkt Hildegard von Bingen: Receptář pokrmů ze špaldy

Hildegard von Bingen: Receptář pokrmů ze špaldy - parametry

Název produktu: Hildegard von Bingen: Receptář pokrmů ze špaldy
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 178 Kč
Maximální cena: 312 Kč
Ušetríte až: 134 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Špalda je to nejlepší obilí - je výživná, plná síly a stravitelnější než všechny ostatní zrniny. Tomu, kdo ji požívá, poskytne zdatné tělo a tvoří dobrou krev. Duši pak lidskou obveseluje a plní jarostí." Takto o nejstarší evropské obilnině hovoří legendární léčitelka a vizionářka z 12. století, abatyše Hildegarda z Bingenu. Tato ještě před deseti lety málem zapomenutá plodina dnes zažívá svou renesanci. I když je to téměř nešlechtěná obilnina, co do jakosti překonává dnes nejpoužívanější pšenici takřka ve všech ohledech. Obsahuje více bílkovin (na něž je dokonce bohatší než drůbeží maso), v ideálním poměru kombinuje nejdůležitější esenciální aminokyseliny, uhlohydráty, stopové prvky, vitaminy a vysoké procento vlákniny. Vedle své výživné hodnoty se však uplatňuje i pro své léčebné vlastnosti: působí na žaludeční a střevní poruchy, zácpu a hemoroidy, cukrovku, revmatismus, nervové poruchy, srdeční a oběhové choroby, potravinové alergie či regeneraci sliznic trávicího traktu. Lékařské výzkumy potvrzují, že vitální obsahové složky špaldy jsou na základě jejich vynikající rozpustnosti vstřebávány bez zatěžování trávicích procesů podobně jako tekutá výživa a tím jsou organismu okamžitě k dispozici. To zajišťuje optimální výživu a vysokou výkonnost tělesných buněk i v těžkých klinických případech. Tato publikace chce napomoci nadcházející renesanci této vyjímečné složky výživy a všem příznivcům zdravého stravování nabízí osvědčené recepty k mnohostrannému využití v kuchyni i samoléčbě včetně polévek, hlavních chodů s masem i bez masa, salátů, omáček, moučníků, pečiva i nápojů. Špalda je výživné obilí, plné síly a snáze stravitelné než všechna ostatní zrna. Tomu, kdo ji požívá, poskytuje zdatné tělo a tvoří mu dobrou krev. Přes 200 receptů a nápadů okolo špaldy, této ideální základní potraviny jak pro zdravé tak i pro nemocné, ukazuje její mnohostrannost: polévky, masitá jídla, vegetariánské pokrmy, saláty, omáčky a moučníky. Všechny recepty jsou vyzkoušeny a jejich příprava je snadná. Publikace: RECEPTÁŘ POKRMŮ ZE ŠPALDY - PŘES 200 VYZKOUŠENÝCH RECEPTŮ - Hildegard von Bingen. Publikace: RECEPTÁŘ POKRMŮ ZE ŠPALDY - PŘES 200 VYZKOUŠENÝCH RECEPTŮ - Hildegard von Bingen.


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.