Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Kuchařky » Srovnání cen Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Kuchařky

Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Hodnocení: 1x
  • 4

Publikace: Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková. Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.82327

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání koupíte i tady

Specifikace Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Kategorie Kuchařky
Nejnižší cena 112 Kč

Výhodná nabídka Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková od Fortuna v kategorii Filmy, knihy, hry | Knihy za cenu 159,00 Kč! ... a dál?

Produkt Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - parametry

Název produktu: Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 112 Kč
Maximální cena: 159 Kč
Ušetríte až: 47 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Publikace: Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková. Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i

obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje

zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a

zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů,

požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a

přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními

pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího,

vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa

mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý

díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku

MŠMT ČR. Publikace: Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková. Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. (učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy) Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana. Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana od nakladatelství v kategorii | | | Gastronomie za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.