Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Kuchařky » Srovnání cen Hana Sedláčková, Pavel Otoupal: Technologie přípravy pokrmů 1

Kuchařky

Hana Sedláčková, Pavel Otoupal: Technologie přípravy pokrmů 1

Hodnocení: 2x
  • 3.5

Publikace: Technologie přípravy pokrmů 1 - Otoupal Pavel;Sedláčková Hana. Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Hana Sedláčková, Pavel Otoupal: Technologie přípravy pokrmů 1 koupíte i tady

Specifikace Hana Sedláčková, Pavel Otoupal: Technologie přípravy pokrmů 1

Kategorie Kuchařky
Nejnižší cena 116 Kč

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa » ... a dál?

Produkt Hana Sedláčková, Pavel Otoupal: Technologie přípravy pokrmů 1

Hana Sedláčková, Pavel Otoupal: Technologie přípravy pokrmů 1 - parametry

Název produktu: Hana Sedláčková, Pavel Otoupal: Technologie přípravy pokrmů 1
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 116 Kč
Maximální cena: 145 Kč
Ušetríte až: 29 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 3.5 bodů z 5
Počet hodnocení: 2 x
Hodnocení:
  • 3.5
Podrobný popis:

Publikace: Technologie přípravy pokrmů 1 - Otoupal Pavel;Sedláčková Hana. Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. Publikace: Technologie přípravy pokrmů 1 - Otoupal Pavel;Sedláčková Hana. Hana Sedláčková; Pavel OtoupalUčebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školyFORTUNA, edice UčebniceKniha, čeština, 88 stran


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.