Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Knihy naučná literatura » Srovnání cen Giu Gedda: Provence Škola provensálské kuchyně

Knihy naučná literatura

Giu Gedda: Provence Škola provensálské kuchyně

Hodnocení: 1x
  • 4

Publikace: Provence - Škola provensálské kuchyně. Tajemství surovin a receptů jižní Francie - Gui Gedda , Marie-Pierre Moineová. Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.82296

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace Giu Gedda: Provence Škola provensálské kuchyně

Kategorie Knihy naučná literatura
Nejnižší cena 399 Kč

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si » ... a dál?

Produkt Giu Gedda: Provence Škola provensálské kuchyně

Giu Gedda: Provence Škola provensálské kuchyně - parametry

Název produktu: Giu Gedda: Provence Škola provensálské kuchyně
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 399 Kč
Maximální cena: 474 Kč
Ušetríte až: 75 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Publikace: Provence - Škola provensálské kuchyně. Tajemství surovin a receptů jižní Francie - Gui Gedda , Marie-Pierre Moineová. Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou

příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako

týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou

chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl

zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na

rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od

něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní

nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat

z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli

kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo

jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v

pohodlí vlastní kuchyně. Publikace: Provence - Škola provensálské kuchyně. Tajemství surovin a receptů jižní Francie - Gui Gedda , Marie-Pierre Moineová. Giu Gedda; Marie-Pierre MoineováTajemství surovin a receptů jižní FrancieSLOVART 2013Kniha, čeština, 352 stran Anotace: Jen m


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.