Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Srovnání cen Forsapi Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Jana Dostálová

Knihy

Forsapi Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Jana Dostálová

Hodnocení: 1x
  • 4

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů – Svazek II. - Jana Dostálová. Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Forsapi Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Jana Dostálová koupíte i tady

Specifikace Forsapi Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Jana Dostálová

Kategorie Knihy
Nejnižší cena 86 Kč

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost i obsah živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů), a dále, jak žadoucím způsobem ovlivnit jejich senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu i celkový vzhled)... Publikace přináší základní znalosti o tom, jak připravovat pokrmy chutně a při tom zdravě. Tyto znalosti by měl mít každý, » ... a dál?

Produkt Forsapi Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Jana Dostálová

Forsapi Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Jana Dostálová - parametry

Název produktu: Forsapi Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Jana Dostálová
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 86 Kč
Maximální cena: 95 Kč
Ušetríte až: 9 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů – Svazek II. - Jana Dostálová. Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky? Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů – Svazek II. - Jana Dostálová od nakladatelství Forsapi v kategorii za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost i obsah živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů), a dále, jak žadoucím způsobem ovlivnit jejich senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu i celkový vzhled)... Publikace přináší základní znalosti o tom, jak připravovat pokrmy chutně a při tom zdravě. Tyto znalosti by měl mít každý, kdo pečuje o své zdraví, protože správná výživa se na zdravotním stavu člověka významně podílí.


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.