Jana Dostálová: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů: Svazek II.
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek - Jana Dostálová
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Jana Dostálová
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů: Svazek II.
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Jana Dostálová
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek - Jana Dostálová
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Jana Dostálová
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Autor : Jana Dostálová, Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?Druh sortimentu : Kniha, Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů, Jazyk : Čeština, Počet stran : 54 Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost i obsah živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů), a dále, jak žadoucím způsobem ovlivnit jejich senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu i celkový vzhled)... Publikace přináší základní znalosti o tom, jak připravovat pokrmy chutně a při tom zdravě. Tyto znalosti by měl mít každý, kdo pečuje o své zdraví, protože správná výživa se na zdravotním stavu člověka významně podílí. Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Jana Dostálová od authora Jana Dostálová a nakladatelství v kategorii Knihy za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz