Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Srovnání cen Formats Pro Media, s.r.o. Ako hravo zvládnuť domácnosť - Adriana Poláková

Knihy

Formats Pro Media, s.r.o. Ako hravo zvládnuť domácnosť - Adriana Poláková

Hodnocení: 1x
  • 4

Radost vám udělá:
  • 4.82285

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Formats Pro Media, s.r.o. Ako hravo zvládnuť domácnosť - Adriana Poláková koupíte i tady

Specifikace Formats Pro Media, s.r.o. Ako hravo zvládnuť domácnosť - Adriana Poláková

Kategorie Knihy
Nejnižší cena 188 Kč

Aj vy patríte do skupiny tých žien, ktoré najviac milujú svoju domácnosť vtedy, keď je čistá, voňavá a v kuchyni na sporáku oddychujú hrnce dobrého jedla? Potom určite viete, že dosiahnuť taký stav nie je vôbec jednoduché. Obľúbená televízna moderátorka Adriana Poláková má už svoj knižný debut za sebou. Medzi svojimi priateľmi a kamarátmi je známa ako dokonalá gazdinka, ktorá miluje čistú a voňavú domácnosť. Kým ale tento status získala, zozbierala a vyskúšala množstvo tipov, trikov a rád ako si poradiť pri malých » ... a dál?

Produkt Formats Pro Media, s.r.o. Ako hravo zvládnuť domácnosť - Adriana Poláková

Formats Pro Media, s.r.o. Ako hravo zvládnuť domácnosť - Adriana Poláková - parametry

Název produktu: Formats Pro Media, s.r.o. Ako hravo zvládnuť domácnosť - Adriana Poláková
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 188 Kč
Maximální cena: 276 Kč
Ušetríte až: 88 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Aj vy patríte do skupiny tých žien, ktoré najviac milujú svoju domácnosť vtedy, keď je čistá, voňavá a v kuchyni na sporáku oddychujú hrnce dobrého jedla? Potom určite viete, že dosiahnuť taký stav nie je vôbec jednoduché. Obľúbená televízna moderátorka Adriana Poláková má už svoj knižný debut za sebou. Medzi svojimi priateľmi a kamarátmi je známa ako dokonalá gazdinka, ktorá miluje čistú a voňavú domácnosť. Kým ale tento status získala, zozbierala a vyskúšala množstvo tipov, trikov a rád ako si poradiť pri malých domácich „katastrofách“. Kniha je štruktúrovaná do dvoch hlavných tém. V časti Domácnosť radí ako zatočiť s nepríjemnými pachmi, škvrnami a fľakmi, bez chémie s malými pomocníkmi, akými sú citrón, ocot, soľ a prášok do pečiva. V časti Kuchyňa sú triky a tipy ako vylepšiť polievky, omáčky, mäská, ale aj rôzne sladkosti a koláče. Kniha je vhodná pre vychýrené

gazdinky, ale i pre tie, ktoré sa nimi ešte len chystajú stať. Aj vy patríte do skupiny tých žien, ktoré najviac milujú svoju domácnosť vtedy, keď je čistá, voňavá a v kuchyni na sporáku oddychujú hrnce dobrého jedla? potom určite viete, že dosiahnuť taký stav nie je vôbec jednoduché.Bez ohľadu na to, či ste vychýrena gazdinka, alebo sa ňou byť ešte len učíte, z času na čas sa pritrafia malé domáce nehody, ktoré si vyžadujú takpovediac rýchly zásah alebo prvú pomoc.Mať v takej chvíli poruke knižku Ako hravo zvládnuť domácnosť bude, verím, polovicou vášho úspechu. Kniha,2012

Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.