Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Knihy naučná literatura » Srovnání cen Eva Dreyer: Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst

Knihy naučná literatura

Eva Dreyer: Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst

Hodnocení: 1x
  • 4

Publikace: Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst - Dreyerovi Wolfgang Maria Eva. Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno – ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory s bršlicí? Příroda před naším ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.82285

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Eva Dreyer: Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst koupíte i tady

Specifikace Eva Dreyer: Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst

Kategorie Knihy naučná literatura
Nejnižší cena 183 Kč

Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno, ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory s bršlicí? Příroda před naším prahem je plná kulinářských pochoutek! Nemusíme jít až do pravěku za poznáním toho, co všechno naši předkové dokázali z okolní přírody pro sebe využít k snědku. Stačí vyzvědět od babiček nebo prababiček, zvláště pokud žily na venkově, co všechno z rostlin, které byly všude kolem, uměly jejich maminky » ... a dál?

Produkt Eva Dreyer: Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst

Eva Dreyer: Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst - parametry

Název produktu: Eva Dreyer: Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 183 Kč
Maximální cena: 289 Kč
Ušetríte až: 106 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Publikace: Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst - Dreyerovi Wolfgang Maria Eva. Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno – ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory s bršlicí? Příroda před naším prahem je plná kulinářských pochoutek! Nemusíme jít až do pravěku za poznáním toho, co všechno naši předkové dokázali z okolní přírody pro sebe využít k snědku. Stačí vyzvědět od babiček nebo prababiček, zvláště pokud žily na venkově, co všechno z rostlin, které byly všude kolem, uměly jejich maminky nebo babičky zužitkovat v kuchyni. Jak byliny, lesní plody a houby nejen bezpečně poznáte, ale také čerstvé a chutně zpracované přinesete na stůl, to najdete v této praktické příručce. - Více než 100 domácích bylinek, lesních plodů a hub – uspořádaných podle období sklizně - Kvalitní fotografie zachycující všechny poznávací znaky - Vyčerpávající informace o místu nálezu, době sklizně a o jedovatých dvojnících - Více než 100 receptů a kuchyňských rad Publikace: Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst - Dreyerovi Wolfgang Maria Eva. jak je rozeznat, sbírat a jíst - Edice: Průvodce přírodou - VÍKEND - Jazyk: CZ - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá - 174 str. - IS


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.