Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Knihy naučná literatura » Srovnání cen Emanuele Andrea Ridi: Pasta e Basta

Knihy naučná literatura

Emanuele Andrea Ridi: Pasta e Basta

Hodnocení: 6x
  • 3.16667

Publikace: Pasta e Basta - Italská pasta do české kuchyně - Emanuele Andrea Ridi. Kuchařská kniha Emanuela Ridiho s názvem PASTA E BASTA přináší čtenářům více jak 100 receptů na pravé italské těstoviny, včetně základních principů při jejich přípravě i základních omáček, pest a vývaru. Kdo jiný, než italský kuchař ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.82285

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Emanuele Andrea Ridi: Pasta e Basta koupíte i tady

Specifikace Emanuele Andrea Ridi: Pasta e Basta

Kategorie Knihy naučná literatura
Nejnižší cena 225 Kč

Kuchařská kniha Emanuela Ridiho s názvem přináší čtenářům více jak 100 receptů na pravé italské těstoviny, včetně základních principů při jejich přípravě i základních omáček, pest a vývaru. Kdo jiný, než italský kuchař žijící v Čechách, Emanuele Ridi, by mohl pochopit myšlení obou stran a nabídnout tak pokrmy, které budou chutnat všem bez ohledu na podnebí. Kniha je rozdělena do tří sekcí: - pasta fresca (čerstvá pasta), - pasta ripiena / al forno (plněná a zapékaná pasta), - pasta secca (sušená pasta). Každý si » ... a dál?

Produkt Emanuele Andrea Ridi: Pasta e Basta

Emanuele Andrea Ridi: Pasta e Basta - parametry

Název produktu: Emanuele Andrea Ridi: Pasta e Basta
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 225 Kč
Maximální cena: 342 Kč
Ušetríte až: 117 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 3.17 bodů z 5
Počet hodnocení: 6 x
Hodnocení:
  • 3.16667
Podrobný popis:

Publikace: Pasta e Basta - Italská pasta do české kuchyně - Emanuele Andrea Ridi. Kuchařská kniha Emanuela Ridiho s názvem PASTA E BASTA přináší

čtenářům více jak 100 receptů na pravé italské těstoviny, včetně

základních principů při jejich přípravě i základních omáček, pest a

vývaru. Kdo jiný, než italský kuchař žijící v Čechách, Emanuele

Ridi, by mohl pochopit myšlení obou stran a nabídnout tak pokrmy,

které budou chutnat všem bez ohledu na podnebí.

Kniha je rozdělena do tří sekcí:

pasta fresca (čerstvá pasta),

pasta ripiena / al forno (plněná a zapékaná pasta),

pasta secca (sušená pasta).

Každý si tak muže vybrat, jestli má chuť na rychlou a jednoduchou

večeři nebo senajde v kuchařské alchymii a vyrobí si své vlastní

domácí špagety či ravioli. Publikace: Pasta e Basta - Italská pasta do české kuchyně - Emanuele Andrea Ridi. Emanuele Andrea RidiItalská pasta do české kuchyněPRIMETIME 2013Kniha, čeština, 220 stran


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.