ELECTROLUX EOB 5851 AOX
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Vlastnosti
Popis produktu
Trouba s dotykovým LCD displej s popisky a ikonami a funkcí nápovědy, 90-ti přednastavenými pečicími programy a možností uložit až 20 vlastních oblíbených programů. Extra velký ventilátor a upravený rozvod vzduchu. Vlastnosti * Vnitřní objem (l) 74 * Barva Nerez ocel a úprava proti otiskům * Elektronické funkce - udržení teploty 65°C, jazyky / textový displej, denní paměť týden zpětně, minutka, osvětlení trouby zapnout / vypnout, ukazatel teploty, senzor jídla - návrh pro pečení, zámek funkcí, ohřátí + udržení teploty, ukazuje běžící čas, konec, Výběr rychlého předehřátí * Funkce trouby - Spodní ohřev, Gril, gril + spodní ohřev, Gril + spodní ohřev (80°C fix), Gril + spodní ohřev + ventilátor, Gril + ventilátor, Kruhové těleso + spodní ohřev + ventilátor, Kruhové těleso + ventilátor, Kruhové těleso + ventilátor (30°C fix), Kruhové těleso + ventilát Výbava sporáku - rošty * 1 běžný rošt chromovaný * Max. příkon (W) 3500 Výbava sporáku - plechy * 1 smaltovaný koláčový plech na pečení, * 1 odkapávací pekáč šedý smalt Vybavení trouby * hlavní vypínač Rozměry a instalace * Rozměry spotřebiče VxŠxH (cm): 59,4 x 59,4 x 56,7 * Vestavná výška (cm) 59 * Šířka otvoru pro vestavbu (cm) 56 * Hloubka otvoru pro vestavbu (cm) 55 * Čistá hmotnost (kg) 39.5 Energetický informační list * Energetická třída A * Spotřeba energie - statická (H+S ohřev) 0.89 * Spotřeba energie - Multifunkce (s ventilátorem) 0.79 * Obecná velikost Velká * Čas pečení - statická funkce (min.) 48 * Čas pečení - multifunkce (min.) 41 * Hlučnost (dB) 47 * Spotřeba v pohotovostním režimu (W) 0.99 * Plocha největšího plechu (cm2) 1424 Vestavná trouba Electrolux EOB5851AOX. Trouba s dotykovým ovládáním a displejem s popisky a ikonami. Pečení s pečící sondou umožňuje sledovat teplotu přímo uvnitř pokrmu. Extra velký ventilátor a upravený rozvod vzduchu zlepšuje horkovzdušnou funkci. Trouba je vybavena tlumeným dovíráním předních dvířek. 12 pečících programů: Pravý horký vzduch – k pečení jídla na maximálně třech úrovních současně Příprava pizzy – k pečení jídel, která vyžadují propečenější a křupavý spodek, na jedné úrovni Konvenční ohřev – k pečení moučných jídel a masa na jedné úrovni trouby Nízkoteplotní pečení – k přípravě velmi libových a křehkých pečení Spodní ohřev – k pečení koláčů s křupavým spodkem Eco pečení – eco funkce vám umožňují optimalizovat spotřebu energie během přípravy jídel Mražené potraviny – k přípravě polotovarů jako např. hranolek, amerických brambor, křupavých jarních závitků Gril – ke grilování plochých kousků potravin uprostřed grilu, k opékání chleba Velkoplošný gril – ke grilování plochých kousků potravin ve velkém množství, k opékání chleba Turbo gril – k pečení větších kusů masa nebo drůbeže s kostmi na jedné úrovni trouby, také k zapékání a pečení dozlatova Pečení chleba – k pečení chleba Gratinované pokrmy – k přípravě pokrmů jako jsou lasagne či zapečené brambory, také k opékání dozlatova Zkouška těsta – ke kynu