Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Učebnice/Odborná literatura » Srovnání cen Dana Tesone: Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu

Učebnice/Odborná literatura

Dana Tesone: Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu

Hodnocení: 1x
  • 4

Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu - Dana Tesone . Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu. Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.82285

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Dana Tesone: Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu koupíte i tady

Specifikace Dana Tesone: Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu

Kategorie Učebnice/Odborná literatura
Nejnižší cena 423 Kč

Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu. Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly, povinnosti a okruhy zodpovědnosti, vykonávané jak liniovými, tak i vrcholovými manažery. Kniha může být využita při školicích programech v jakémkoli druhu poskytování služeb, je ale zejména zaměřena na obor hotelnictví, gastronomie a » ... a dál?

Produkt Dana Tesone: Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu

Dana Tesone: Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu - parametry

Název produktu: Dana Tesone: Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 423 Kč
Maximální cena: 575 Kč
Ušetríte až: 152 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu - Dana Tesone . Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu. Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly, povinnosti a okruhy zodpovědnosti, vykonávané jak liniovými, tak i vrcholovými manažery. Kniha může být využita při školicích programech v jakémkoli druhu poskytování služeb, je ale zejména zaměřena na obor hotelnictví, gastronomie a turismu. Informace, které kniha obsahuje, se vztahují ke všem aktivitám vykonávaným manažery v praxi. Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu - Dana Tesone od nakladatelství v kategorii | Management, Marketing | Management za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.