Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Kuchařky » Srovnání cen Dana Čermáková: Hvězdy kuchyně

Kuchařky

Dana Čermáková: Hvězdy kuchyně

Hodnocení: 1x
  • 4

Publikace: Hvězdy kuchyně - Top 10 šéfkuchařů Česka - Dana Čermáková. Nejlepší jídla nejlepších kuchařských mistrů. Takto lze charakterizovat skutečně exkluzivní, jedinečnou, vybranou a přitom velmi dostupnou kuchařku od hvězdných šéfkuchařů působících v českých restauracích a hotelech. Známá autorka biografií ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Dana Čermáková: Hvězdy kuchyně koupíte i tady

Specifikace Dana Čermáková: Hvězdy kuchyně

Kategorie Kuchařky
Nejnižší cena 64 Kč

Nejlepší jídla nejlepších kuchařských mistrů. Takto lze charakterizovat skutečně exkluzivní, jedinečnou, vybranou a přitom velmi dostupnou kuchařku od hvězdných šéfkuchařů působících v českých restauracích a hotelech. Známá autorka biografií významných uměleckých osobností (např. Zdeněk Svěrák, Libuše Šafránková, Waldemar Matuška) totiž tentokrát zaměřila svůj zájem na poněkud jinou sféru, která je rovněž tvůrčí a špičkovou záležitostí. Svůj zájem o kvalitní kuchyni spojila s renomovaným fotografem specializovaným » ... a dál?

Produkt Dana Čermáková: Hvězdy kuchyně

Dana Čermáková: Hvězdy kuchyně - parametry

Název produktu: Dana Čermáková: Hvězdy kuchyně
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 64 Kč
Maximální cena: 357 Kč
Ušetríte až: 293 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Publikace: Hvězdy kuchyně - Top 10 šéfkuchařů Česka - Dana Čermáková. Nejlepší jídla nejlepších kuchařských mistrů. Takto lze

charakterizovat skutečně exkluzivní, jedinečnou, vybranou a přitom

velmi dostupnou kuchařku od hvězdných šéfkuchařů působících v

českých restauracích a hotelech. Známá autorka biografií významných

uměleckých osobností (např. Zdeněk Svěrák, Libuše Šafránková,

Waldemar Matuška) totiž tentokrát zaměřila svůj zájem na poněkud

jinou sféru, která je rovněž tvůrčí a špičkovou záležitostí. Svůj

zájem o kvalitní kuchyni spojila s renomovaným fotografem

specializovaným na gastronomii, Vlastislavem Macháčkem, a TOP 10

šéfkuchaři Česka - opravdovými "h v ě z d a m i" kuchyně, aby se do

knihkupectví dostala tato zcela výjimečná kuchařská publikace.

Gastronomie v Česku nabírá na kvalitě. Tuto skutečnost rovněž

potvrzuje udělení "Michelinské hvězdy", nejvyššího možného

mezinárodního kuchařského ocenění Romanu Paulusovi (Radisson Blu

Alcron Hotel) v březnu 2012, jehož umění je nedílnou součástí této

velké a obsáhlé knihy. Roman Paulus je prvním českým držitelem

tohoto vysokého titulu. Kuchařka představuje i další skvělé

šéfkuchaře: Jaroslava Sapíka (Hostinec U koně), Richarda Fuchse

(Hotel Four Seasons), Jiřího Štifta (Hotel Mandarin Oriental),

Radka Davida (Restaurace La Veranda), Jana Punčocháře (Restaurace

Le Terroir), Riccarda Lucque (Restaurace Aromi), Shahafa Shabtaye

(Restaurace SaSaZu), Richarda Šustu (Restaurace Suterén) a Václava

Friče (Restaurace Na pekárně).

Kniha Hvězdy kuchyně není jen nádhernou a inspirující kuchařskou

přehlídkou, ale také obrazovou oslavou kulinářského umění.

Představuje skutečné mistry šéfkuchaře prostřednictvím jejich

receptů, a navíc v portrétních rozhovorech a v jejich přirozeném

prostředí jako znamenité osobnosti svého "řemesla". Čtenářky a

čtenáři knihy s radostí poznají, že tyto "hvězdy kuchyně" dokáží

potěšit zrak a chuťové buňky i žaludky nejen svých hostů, ale i

širšího publika, zkrátka všech milovníků kvalitní gastronomie a že

současně probudí fantazii každého čtenáře této unikátní kuchařské

knihy. Publikace: Hvězdy kuchyně - Top 10 šéfkuchařů Česka - Dana Čermáková. Známá autorka biografií uměleckých osobností tentokrát zaměřila svůj zájem na poněkud jinou sféru, která je ovšem na své špičkové úrovni svým způsobem rovněž uměleckou záležitostí. Gastronomie v Česku nabírá na kvalitě. O stoupající úrovni hovoří odborníci i laická veřejnost. Ovšem nejlépe o tom svědčí udělení hned dvou Michelinských hvězd českým šéfkuchařům, které se odehrálo v březnu 2012. Proto je nejvyšší čas představit nejen tyto dva vynikající mistry kuchařského řemesla Romana Pauluse a Oldřicha Sahajdáka, ale i další skvělé šéfkuchaře působící v našich restauracích. Do autorčina hledáčku se dostaly i některé "televizní kuchařské hvězdy"(Jiří Babica, Emanuel Ridi, Jaroslav Sapík a Zdeněk Pohlreich), protože dokazují, že i vysokou gastronomii je možné srozumitelně přiblížit široké veřejnosti a naučit ji tak zvyšovat úroveň vla


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.