Srovnání cen » Obchody » Czc.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 3.5893
(43x)

Czc.cz

CZC.cz s.r.o       

Filtrovat:

Uživatelské recenze Czc.cz

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Zdeňa , 14.1.2017

PROTI:
  • reklamace katastrofa... Po půl roce přestal fungovat konentor na nabíjení telefonu, reklamace neuznána, mechanické poškození...
  • Nevím, jak může někdo mechanicky poškodit věc uvnitř telefonu, při pouhém zasouvání a vysouvání nabíječky, která přesně zapadá do zmíněného otvoru. Podám k prošetření ..

Pokud nakupujete, to jsou pracovníci pobočky v Blansku jeden velký medový úsměv. Při reklamaci se tváří jak poštípaní od včel a jsou velmi profesionálě nepříjemní. Zákaznická linka je dostupná pouze velmi, ale opradvu velmi vytrvalým telefonistům, a to ne vždy...

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

Neznámý , 13.1.2017


Obchod mi poslal kopie telefonu Xiaomi který po dvou hodinách přestal fungovat.Naštěstí vrátili peníze.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Vlasta , 12.1.2017


PRO:
  • Rychlost objednávky - zboží mi kurýr dovezl ještě ten samý den
  • Parametry produktů a jejich popisky
  • Rozumné ceny
PROTI:
  • Zatím jsem na žádnou slabinu nenarazil

Jsem s nákupy v czc.cz dlouhodobě spokojený. Vždy vše proběhlo rychle a bez sebemenších problémů.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Zdenda , 5.12.2016


PRO:
  • Rychlost vyřízení objednávky
  • Akční cena se slevovým kupónem
  • Online platba kartou
PROTI:
  • nic

V czc.cz jsem nakupoval již po několikáté a jako vždy spokojenost. Dopoledne kolem 10 hodiny jsem objednal notebook s dopravou kurýrem po Praze (nejlevnější doprava) a odpoledne kolem 4 hodiny mi ho kurýr dovezl - super! Obchod doporučuji.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

i , 26.11.2016


rychlé jednání

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Lukáš , 15.11.2016


PRO:
  • Ochota vyjít vstříc
  • Rychlé doručení - v 9 večer objednáno, druhý den v 16 hodin dorazil kurýr (Praha)
  • Komunikace zákaznické linky
PROTI:
  • Chybné popisky na webu - prý chyba výrobce
  • Neinformovanost o tom, že zboží bylo vyexpedováno ani kdy bude doručeno (volal mi až kurýr, že bude za 10 minut před barákem)

Na czc.cz jsem nakupoval nabíječku na notebook. Podle popisu na webu měla být kompatibilní, ale bohužel není (chyba ve specifikaci výrobce). Nicméně jsem byl velice mile překvapen reakcí zákaznické podpory, kdy mi nejprve odepsali, že zjišťují informace, druhý den mi pak napsali, že výrobce uvádí, že nabíječka je s mým ntb kompatibilní, ale že si ověřili, že to tak skutečně není. Bohužel ale žádnou kompatibilní nabíječku nemají a tak mi doporučili vrátit zboží na pobočce, kde mi okamžitě vrátí peníze.
I přesto, že je tedy zboží pro mě nepoužitelné, tak nákup doporučuji, jelikož problém skutečně řeší a neposílají člověka jen od čerta k ďáblu...

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 15.11.2016


PRO:
  • Rychlost, spolehlivost, široká síť výdejen - úspora na dopravném
PROTI:
  • výjimečně trochu vázne komunikace mezi obchodem a zákazníkem

velmi dobrý obchod

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Iva Kubíčková , 23.9.2016


PRO:
  • Snadné objednání zboží, výborná komunikace, jeden den jsem objednala a druhý den jsem ho měla v Kolíně na pobočce. Jsem velice spokojen a využiji ho při příštím nákupu elektroniky

Doporučuji všem , jsem sice zvědavá při případné reklamaci co bude,ale doufám, že telefon bude fungovat bez použití této služby. Co se týče prodeje a chování - nadmíru překvapená a spokojená

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 19.8.2016

PROTI:
  • -doručili poškozené zboží a odmítli vrátit peníze či nové zboží
  • -další komunikace vázne

- opravdu nikdy víc

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Jirka h , 14.7.2016


PRO:
  • Ooo
PROTI:
  • Oooo1

1

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

eifel , 7.7.2016


PRO:
  • ceny notebooků a komponent pro pc

spokojenost, nakoupím zas

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

jarda , 22.6.2016

PROTI:
  • obednal sem si pres jeich esop sestavu PC pocitace jak uvady vybral sem si zakladni desku z jejich popisu a obrazku a pak sem zjistil ze mi nezapojili na pametni karty a jeno USB protoze dalsi pripojeni to nemelo v tom jejich popisu ani zminka.Namontovali ani nezavolali jestli nechci jinou zakladni desku aby to fungovalo.PC sestava prisla az za 14dni a kdiz sem tosel reklamovat tak sem cekal dalsich 14dni,po 14dnech sem tam volal kdyz se nikdo neozvala a voni mi rekli zeho misto toho aby mi to vymenili ta ze ho rozebrali tak sem chtel penize spatky arekli ze uz nemam narok ze ubehla 14deni lhuta.Tak ze penize mi nevrati a jestli nechci tu PC sestavu tak zesi nechji oboji.Tak nakonec mi vymenili tu zakladni desku jenom po 14dnech ji zdlazili a musel sem zaplatit jeste vic zani naprodejne sem jim to rikal a zeje to moje chyba ze sem siji neobjednal tak sem mu rikal ze odtoto tam sedi aby mi poradil nato mirekli ze sem to mel vedet sam cekal sem dalsich 5dni nez PC prisla.UZ NIKDY TAM NENAKOUPIM OCHTA PRISERNA NEDOPORUCUJI !!!!!!

NEDOPORUCUJI TENTO OBCHOD NA SESTAVU PC POCITACE - CZC !!!!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 2

Barbora , 14.6.2016

PROTI:
  • Vyřizování reklamace a podstrčení falešných fotodokumentací k reklamaci!!!

Tento obchod určitě nedoporučuji. Dala jsem po dvou měsících mobil na opravu (přestal reagovat displej) a vrátili mi to se zamítnutím z důvodu oxidace (jako píšou ke každé reklamaci) a fotodokumentaci, jak vypadá. Nechala jsem si proto telefon rozdělat a nic takového tam nebylo. Lžou a okrádají. Nenabídli mi ani opravu, nic. Po dvou měsících jsem přišla o velké peníze. Nenakupovat zde!!!

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 60% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Josef , 1.6.2016


PRO:
  • Z CZC jsem spokojený, když si objednám zboží a je na skladě tak okamžitě si pro něj jedu, když není tak mi napíší kdy bude a ten den je. Zboží přebírám přímo v obchodě v Příbrami. S reklamacemi mám dobré zkušenosti, když do 14 dní vrátím zboží tak mi dají peníze zpět a to okamžitě. Jinak reklamace do 30 dnů buď to přijde opravené, nebo nové zboží a nebo vrátí peníze, záleží na dodavateli.
PROTI:
  • nic

Sem s CZC spokojený.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Petra , 27.4.2016


Dobrý den. V březnu 2016 jsem sem psala recenzy ohledně reklamace mobilního telefonu v zaruce u této firmy. O co slo: telefon se sam vypinal a klesala vykonnost baterie. Poslali mi ho zpět s tim, ze je zoxidovana zakl. deska, s čímž jsem nesouhlasila, ale chtěli po mě 600 kc za neuznanou reklamací.Ale ja si našla na DTestu, ze je to protizákonné Podala jsem stížnost na ČOI a ta provedla kontrolu u této firmy, sankciovala je a me museli 600 kc vrátit zpět. Zaver: nemaj právo účtovat si poplatek za neuznanou reklamací přístroje ( zbozi) v záruční lhůtě, at uz je to, nebo není vaše vína, ze se s přístrojem cokoliv stalo. Nedejte se a reste to. COI pomůže. (Y)

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

Lenka , 31.3.2016


PRO:
  • Nákup
PROTI:
  • reklamace otřes!

Už nikdy více! Nákup samá pohoda ale běda reklamace!
Koupila jsem sony xperii
a každý rok přestal nabíjet. Udělali ze mne tupce a ještě podvodníka
se slovy "to by se líbilo každýmu přijít si před koncem záruky pro nový telefon" a vzkaz pro CZC.cz To by se vám líbilo prodávat elektroniku bez záruky že?

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Petra , 24.3.2016


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Jednání a vyřízení reklamace v záruční lhute

V Czc.cz jsem si koupila telefon Aligator měla jsem ho asi 7 měsíců kdyz se mi sám od sebe začal vypínat a značně klesala výkonnost baterie. Nejdřív tam by o 90% pak se vypnul a najednou 1% Dala jsem ho do záruční opravy ale vrátili mi ho s tím, ze reklamací zamítli z důvodu oxidace lcd a základní desky a chtěli za to, ze se nanněj podívali a za dopravu tam a zpět 600 kč, s čímž jsem nesouhlasila, jelikož mi do vody nespadl, ani nijak jsem ho nepoškodilo. Tudíž nemůže být oxidovany.Prodavač mi řekl, ze pokud to nezaplatim, tak mi telefon nevydá, takže jsem byla nucena zaplatit. Takovyhle jednání jsme ještě nezažila a už nikdy víc tady u té firma nic nekoupím. Když jsem si ten tel kupovala, tak ho prodavač vytáhl z podpultu, což mi teď dává smysl, protože v této prodejně se zboží objednává, něm ivan zboží na prodejně, takže teď mi dochází, ze uz ho nejspíš někdo reklamovat a oni mi ho prodali už používány, je mi z nich zle...UZ NIKDY VICE V CZC.CZ

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 80% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 3.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 5

VladaK , 24.3.2016


PRO:
  • sortiment
  • možnost sestavení PC...
PROTI:
  • Postup při reklamaci - tragédie
  • Obchod se pyšní sítí poboček, ale jsou to jen výdejní místa. U PC v záruce mi začal hučet větrák. Pobočka v Hradci Králové mi ho odmítla vyměnit, že to musí posílat na centrálu. A to přesto, že mají v Hradci svého technika, který to opravuje. PC používám denně k práci a kvůli větráčku ho nemůžu na měsíc poslat pryč.

Nelze se rozumně domluvit při reklamaci. Dobrou firmu poznáte právě podle toho, jak se chová v takovýchto situacích.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 80% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

KatkaHK , 4.3.2016


PRO:
  • pokud je zboží v pořádku, je vše ok, ovšem do doby, kdy se vám něco rozbije!!!
PROTI:
  • Co se týče vyřizování reklamací, tak proti je úplně vše. Čím začít, třeba tím, že 1. reklamace, žádná náprava se neuskutečnila, telefon se vrátil prasklý a rejplý. 2. reklamace, můj problém vyřešili tím, že provedli reset. Telefon je na cestě k vrácení a dle popisu opravy, kde se píše pouze o resetu, tak mi přijde i poškozený.

Nejhorší obchod, který v dnešní době může snad být. Za sebe nikomu nedoporučuji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 9.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Andrea , 28.2.2016


PRO:
  • Vyřešení reklamace na místě, ihned vráceny peníze
PROTI:
  • nic

Doporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 2.

1 2 3 4 .. 6Další

Přidat recenzi pro Czc.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.