Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Srovnání cen Child Julia: Mastering the Art of French Cooking #2

Knihy

Child Julia: Mastering the Art of French Cooking #2

Hodnocení: 1x
  • 4

Mastering the Art of French Cooking #2 - Julia Child. This title features soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Child Julia: Mastering the Art of French Cooking #2 koupíte i tady

Specifikace Child Julia: Mastering the Art of French Cooking #2

Kategorie Knihy
Nejnižší cena 365 Kč

Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks. ... a dál?

Produkt Child Julia: Mastering the Art of French Cooking #2

Child Julia: Mastering the Art of French Cooking #2 - parametry

Název produktu: Child Julia: Mastering the Art of French Cooking #2
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 365 Kč
Maximální cena: 465 Kč
Ušetríte až: 100 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Mastering the Art of French Cooking #2 - Julia Child. This title features soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks. Mastering the Art of French Cooking #2 - Julia Child od nakladatelství Penguin Books (UK) v kategorii Nonfiction za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charcuterie, baguettes and croissants, and through a huge variety of desserts to petit-fours. Autor : Julia Childová, Druh sortimentu : Kniha, Mastering the Art of French Cooking 2, Jazyk : Angličtina, Počet stran : 688


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.