Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Knihy naučná literatura » Srovnání cen Bruno P. Kremer, Bärbel Oftring: Proč je šlehačka tuhá?

Knihy naučná literatura

Bruno P. Kremer, Bärbel Oftring: Proč je šlehačka tuhá?

Hodnocení: 1x
  • 4

Publikace: Proč je šlehačka tuhá? - Kremer Bruno P.;Oftring Bärbel. Některé všední věci nám někdy připadají nevysvětlitelné. Jedná se o jevy, které všichni známe a už jsme je někdy viděli, a některé nám dokonce vadí, například škraloup na mléce. Pokud mléko nepijete a kávu máte raději černou, tak jste se už možná ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.835
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace Bruno P. Kremer, Bärbel Oftring: Proč je šlehačka tuhá?

Kategorie Knihy naučná literatura
Nejnižší cena 151 Kč

Proč je šlehačka tuhá? - Kremer Bruno P., Oftring Bärbel Některé všední věci nám někdy připadají nevysvětlitelné. Jedná se o jevy, které všichni známe a už jsme je někdy viděli, a některé nám dokonce vadí, například škraloup na mléce. Pokud mléko nepijete a kávu máte raději černou, tak jste se už možná ptali u sklenky sektu, co to tu vlastně bublá? Mnohé pivaře pak jistě napadla – přinejmenším po třetím pivu – vskutku filozofická otázka: Jak to, že má žluté pivo bílou pěnu a proč ta pěna tak pěkně drží. Tak co, » ... a dál?

Produkt Bruno P. Kremer, Bärbel Oftring: Proč je šlehačka tuhá?

Bruno P. Kremer, Bärbel Oftring: Proč je šlehačka tuhá? - parametry

Název produktu: Bruno P. Kremer, Bärbel Oftring: Proč je šlehačka tuhá?
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 151 Kč
Maximální cena: 151 Kč
Ušetríte až: 0 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Publikace: Proč je šlehačka tuhá? - Kremer Bruno P.;Oftring Bärbel. Některé všední věci nám někdy připadají nevysvětlitelné. Jedná se o jevy, které všichni známe a už jsme je někdy viděli, a některé nám dokonce vadí, například škraloup na mléce. Pokud mléko nepijete a kávu máte raději černou, tak jste se už možná ptali u sklenky sektu, co to tu vlastně bublá? Mnohé pivaře pak jistě napadla – přinejmenším po třetím pivu – vskutku filozofická otázka: Jak to, že má žluté pivo bílou pěnu a proč ta pěna tak pěkně drží. Tak co, věděli byste to? Úskalím totiž je, že za těmito a všemi dalšími přírodními fenomény, které jsou popsány v této knize, nevězí nic jiného než základy fyziky, biologie a chemie – tedy oborů, které ve škole patřily k oblíbeným jen pro málokteré z nás. Bruno B. Kremer a Bärbel Oftringová v této knize shromáždili výběr velmi zajímavých jevů z neživé i živé přírody, které nedokážeme snadno pochopit, a přidali k nim samozřejmě i správná vysvětlení. Publikace: Proč je šlehačka tuhá? - Kremer Bruno P.;Oftring Bärbel. Bruno P. Kremer; Oftring BärbelUNIVERSUM 2011Kniha, čeština, 144 stranJednoduchá vysvětlení přírodních jevů


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.