Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Učebnice/Odborná literatura » Srovnání cen Bláha a Ludvík: Suroviny pro UO Cukrář

Učebnice/Odborná literatura

Bláha a Ludvík: Suroviny pro UO Cukrář

Hodnocení: 1x
  • 4

Publikace: Suroviny pro učební obor Cukrář - 5. vydání - Ludvík Bláha; Ivana Kopová; František Šrek. Obsah: potravinářská prvovýroba a výroba, složení a vlastnosti poživatin, nauka o výživě, znaky jakosti potravin, příčiny znehodnocování potravin, skladování a konzervování potravin, cukry a ostatní sladidla, ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Bláha a Ludvík: Suroviny pro UO Cukrář koupíte i tady

Specifikace Bláha a Ludvík: Suroviny pro UO Cukrář

Kategorie Učebnice/Odborná literatura
Nejnižší cena 257 Kč

Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv. Je určena žákům 1. až 3. ročníků středních škol oboru vzdělání Cukrář. ... a dál?

Produkt Bláha a  Ludvík: Suroviny pro UO Cukrář

Bláha a Ludvík: Suroviny pro UO Cukrář - parametry

Název produktu: Bláha a Ludvík: Suroviny pro UO Cukrář
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 257 Kč
Maximální cena: 320 Kč
Ušetríte až: 63 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Publikace: Suroviny pro učební obor Cukrář - 5. vydání - Ludvík Bláha; Ivana Kopová; František Šrek. Obsah: potravinářská prvovýroba a výroba, složení a vlastnosti

poživatin, nauka o výživě, znaky jakosti potravin, příčiny

znehodnocování potravin, skladování a konzervování potravin, cukry

a ostatní sladidla, obiloviny, škroby, vejce, mléko a mléčné

výrobky, tuky, ovoce a ovocné výrobky, jádroviny a olejnatá semena,

kakao a čokoláda, pochutiny, nápoje, želírovací látky, kypřicí

prostředky, surovinové směsi a přípravky, přídatné látky, obalové

materiály. Publikace: Suroviny pro učební obor Cukrář - 5. vydání - Ludvík Bláha; Ivana Kopová; František Šrek. Suroviny UO cukrář - František Šrek, Ivana Kopová, Ludvík Bláha. Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv. Je určena žákům 1. až 3. ročníků středních škol oboru vzdělání Cukrář. Suroviny UO cukrář - František Šrek, Ivana Kopová, Ludvík Bláha od nakladatelství INFORMATORIUM, spol. s r.o. v kategorii Knihy | | | | Gastronomie za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.