Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Učebnice/Odborná literatura » Srovnání cen Bláha a Ladislav: Cukrářská výroba III

Učebnice/Odborná literatura

Bláha a Ladislav: Cukrářská výroba III

Hodnocení: 1x
  • 4

Publikace: Cukrářská výroba III. - Bláha;Conková;Kadlec. Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Bláha a Ladislav: Cukrářská výroba III koupíte i tady

Specifikace Bláha a Ladislav: Cukrářská výroba III

Kategorie Učebnice/Odborná literatura
Nejnižší cena 210 Kč

Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a zařízením provozoven. (pro 3. ročník oboru vzdělávání Cukrář) ... a dál?

Produkt Bláha a  Ladislav: Cukrářská výroba III

Bláha a Ladislav: Cukrářská výroba III - parametry

Název produktu: Bláha a Ladislav: Cukrářská výroba III
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 210 Kč
Maximální cena: 255 Kč
Ušetríte až: 45 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Publikace: Cukrářská výroba III. - Bláha;Conková;Kadlec. Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských

výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a

biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost

věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům.

Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a

zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a zařízením provozoven. Publikace: Cukrářská výroba III. - Bláha;Conková;Kadlec. Anotace: Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky. František Kadlec; Ludvík Bláha; Věra ConkováINFORMATORIUMKniha, čeština, 186 stran


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.