Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Knihy naučná literatura » Srovnání cen Bernhard Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Knihy naučná literatura

Bernhard Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Hodnocení: 1x
  • 4

Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka - Bernhard Gahm. Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.82285

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Bernhard Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka koupíte i tady

Specifikace Bernhard Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Kategorie Knihy naučná literatura
Nejnižší cena 162 Kč

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití » ... a dál?

Produkt Bernhard Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Bernhard Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka - parametry

Název produktu: Bernhard Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 162 Kč
Maximální cena: 217 Kč
Ušetríte až: 55 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka - Bernhard Gahm. Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem. Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka - Bernhard Gahm od nakladatelství GRADA Publishing, a.s. v kategorii | za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.