Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Učebnice/Odborná literatura » Srovnání cen Aventinum Jedlé rostliny z přírody - Dagmar Lánská, Pavel Žilák

Učebnice/Odborná literatura

Aventinum Jedlé rostliny z přírody - Dagmar Lánská, Pavel Žilák

Hodnocení: 1x
  • 4

Publikace: Jedlé rostliny z přírody - LÁNSKÁ DAGMAR;ŽILÁK PAVEL. I když nelze popřít, že šlechtěné odrůdy zeleniny a ovoce jsou vzhledově lákavější, chutnější a dosažitelnější, stále roste počet zájemců o využití planých rostlin k přípravě pokrmů. Jako přírodní produkty, často s vyšším obsahem vitamínů nežli kulturní ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.82285

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Aventinum Jedlé rostliny z přírody - Dagmar Lánská, Pavel Žilák koupíte i tady

Specifikace Aventinum Jedlé rostliny z přírody - Dagmar Lánská, Pavel Žilák

Kategorie Učebnice/Odborná literatura
Nejnižší cena 201 Kč

I když nelze popřít, že šlechtěné odrůdy zeleniny a ovoce jsou vzheldově lákavější, chutnější a dosažitelnější, stále roste počet zájemců o využití planých rostlin k přípravě pokrmů. Jako přírodní produkty, často s vyšším obsahem vitamínů nežli kulturní odrůdy, mívají i více nerostných látek, bohatou paletu stopových prvků a dalších specifických látek s vysokou biologickou účinností a mnohdy i léčebným účinkem. V knize jsou kromě popisu, výskytu a využití jednotlivých druhů jedlých rostlin i recepty na jídla » ... a dál?

Produkt Aventinum Jedlé rostliny z přírody - Dagmar Lánská, Pavel Žilák

Aventinum Jedlé rostliny z přírody - Dagmar Lánská, Pavel Žilák - parametry

Název produktu: Aventinum Jedlé rostliny z přírody - Dagmar Lánská, Pavel Žilák
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 201 Kč
Maximální cena: 292 Kč
Ušetríte až: 91 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Publikace: Jedlé rostliny z přírody - LÁNSKÁ DAGMAR;ŽILÁK PAVEL. I když nelze popřít, že šlechtěné odrůdy zeleniny a ovoce

jsou vzhledově lákavější, chutnější a dosažitelnější, stále roste

počet zájemců o využití planých rostlin k přípravě pokrmů. Jako

přírodní produkty, často s vyšším obsahem vitamínů nežli kulturní

odrůdy, mívají i více nerostných látek, bohatou paletu stopových

prvků a dalších specifických látek s vysokou biologickou účinností

a mnohdy i léčebným účinkem. V knize jsou kromě popisu, výskytu a

využití jednotlivých druhů jedlých rostlin i recepty na jídla

vhodná pro běžné i slavnostnější příležitosti. Publikace: Jedlé rostliny z přírody - LÁNSKÁ DAGMAR;ŽILÁK PAVEL. Autor knihy Dagmar Lánská, Vydavatelstvo Aventinum,


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.