Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Knihy naučná literatura » Srovnání cen André Dominé: Culinaria Francie

Knihy naučná literatura

André Dominé: Culinaria Francie

Hodnocení: 1x
  • 3.5

Francie nepochybně zůstává velmocí v oblasti gastronomie. Žádná jiná země světa se nemůže chlubit takovým nesmírným bohatstvím specialit. Žádná jiná země nemá nic ani vzdáleně srovnatelného s francouzskou sítí vybraných restaurací, kde tisíce kuchařů uchovávají tradice vynikajícího kuchařského umění a ukazují své ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.8768
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? André Dominé: Culinaria Francie koupíte i tady

Specifikace André Dominé: Culinaria Francie

Kategorie Knihy naučná literatura
Nejnižší cena 510 Kč

Výpravná publikace s nádhernými fotografiemi a lákavými recepty i texty popisujícími francouzskou kuchyni a vše, co s ní souvisí. ... a dál?

Produkt André Dominé: Culinaria Francie

André Dominé: Culinaria Francie - parametry

Název produktu: André Dominé: Culinaria Francie
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 510 Kč
Maximální cena: 808 Kč
Ušetríte až: 298 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 3.5 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 3.5
Podrobný popis:

Francie nepochybně zůstává velmocí v oblasti gastronomie. Žádná jiná země světa se nemůže chlubit takovým nesmírným bohatstvím specialit. Žádná jiná země nemá nic ani vzdáleně srovnatelného s francouzskou sítí vybraných restaurací, kde tisíce kuchařů uchovávají tradice vynikajícího kuchařského umění a ukazují své pozoruhodné tvůrčí schopnosti v neustálé snaze o vytvoření nových pochoutek. Žádná jiná země nevyrábí tolik různých a vynikajících vín. Všechny nejslavnější odrůdy světa, Chardonnay, Sauvignon, Cabernet, Merlot a Syrah, pocházejí z Francie. Tato podivuhodná hojnost a složitost nevznikla náhodou. "Les plaisirs de la table" (radosti stolování) jsou ve Francii přístupné všem, i lidem s velmi skromnými prostředky. Muži i ženy, levicově i pravicově smýšlející, konzervativní i revolucionářské povahy, bohatí i chudí - ti všichni chtějí u stolu zažít potěšení z jídla. Slávu a uznání si zaslouží nejenom kuchaři a vinaři, ale také cukráři, pekaři, řezníci, chovatelé drůbeže, pastevci koz a

výrobci sýrů - nesmíme však zapomenout ani na zelináře a obchodníky s rybami, majitele lahůdkářství a provozovatele vinoték. I když se celá země určitě shodne na tom, co je dobré jídlo, věnuje se značná pozornost krajovým specialitám, které jsou již odedávna první známkou politické decentralizace. Kulinářské hranice bývají jen zřídkakdy přísně vymezené. V podobných geografických, klimatických a historických podmínkách však lidé mívají podobné chuti. Na základě podobností se nám podařilo rozdělit Francii z hlediska jídla a pití na dvanáct oblastí. Každá z nich má vlastní individuální charakter a vynikající speciality, z nichž některé mohou být pro vás překvapením. Autor: Dominé André; Výpravná publikace s nádhernými fotografiemi a lákavými recepty i texty popisujícími francouzskou kuchyni a vše, co s ní souvisí. Francie nepochybně zůstává v oblasti gastronomie velmocí. Žádná jiná ... Edice: Kulinární průvodce - SLOVART - Jazyk: CZ - Vazba: Pevná s přebalem matná - 468 str. - ISBN: 978-80-7391-108-9 - Kniha André DominéSLOVART 2008, edice Kulinární průvodceKniha, čeština, 468 stran


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.