Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Knihy naučná literatura » Srovnání cen Alena Půlpánová: Cukrářská technologie

Knihy naučná literatura

Alena Půlpánová: Cukrářská technologie

Hodnocení: 1x
  • 4

Druhé přepracované vydání publikace Cukrářská technologie. Toto vydání mohou při své práci využívat jak profesionální pracovníci, tak i amatérská veřejnost. Jedním z důvodů k vydání této Cukrářské technologie je zcela nová legislativa, kterou se řídí podnikání v oboru cukrář. Publikace je určena pro výuku předmětu ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace Alena Půlpánová: Cukrářská technologie

Kategorie Knihy naučná literatura
Nejnižší cena 395 Kč

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání » ... a dál?

Produkt Alena Půlpánová: Cukrářská technologie

Alena Půlpánová: Cukrářská technologie - parametry

Název produktu: Alena Půlpánová: Cukrářská technologie
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 395 Kč
Maximální cena: 395 Kč
Ušetríte až: 0 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Druhé přepracované vydání publikace Cukrářská technologie. Toto vydání mohou při své práci využívat jak profesionální pracovníci, tak i amatérská veřejnost. Jedním z důvodů k vydání této Cukrářské technologie je zcela nová legislativa, kterou se řídí podnikání v oboru cukrář. Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy. R PLUS - Jazyk: CZ - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá - 286 str. - ISBN: 80-902492-2-1 - Kniha Alena PůlpánováVychází 26.09.2012R PLUS 2002Kniha, čeština, 286 stran poslední 1ks


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.